Illustration for article titled Bo Zupančič vnovič rekorder Slovenske planinske poti?

600 km in 50.000 višincev v 7 dneh in pol. Kje je meja?

  • 2012, Klemen Triler: 8 dni 14 ur in 45 min
  • 2013, Marjan Zupančič: 7 dni 14 ur 45 min
  • 2015, Klemen Triler: 7 dni 11 ur 25 min
  • 2015, Marjan Zupančič: 7 dni 8 ur 10 min
Kako označim sporočila, fotografije...?
Uradni hashtag je #SPP2015,
zaželeno pa tudi #GorskiTekZaVse.
Advertisement

Vmesni časi na kontrolnih točkah, zaostanek (+) ali prednost (–) pred Zupančičevim časom izpred dveh let. V oranžno obarvanih poljih je dnevni čas, kjer primerjava ni bila možna.

Advertisement

Marjan Zupančič predvidoma starta v petek, 28. augusta 2015 ob 6:00. Vabljeni, da se mu pridružite na krajši ali daljši razdalji. Za lažje spremljanje bo, kar se le da, sproti ažurirana tabela z vmesnimi časi ter, testno tudi GPS sledenje.


Advertisement


SLOVENSKA PLANINSKA POT 2015

V letu 2015 sem kar veliko tekmoval, nastopal sem predvsem na gorskih maratonih in na treh ultra Trailih. Najbolj odmevna je bila nedvomno zmaga na 100 milja Istre | 100 miles of Istria na katero sem še posebaj ponosen. Potem je tu še 100 Ultra Trail Vipava valley v Vipavi in nazadnje pred tremi tedni še Jahorina Ultra Trailv BIH od Višegrada do Jahorine. Maratoni so bili pa naslednji : Knap Trail, Hahlići TRAIL, Risnjak Trail GM3D, GM4O - Gorski Maraton 4 Občin -kjer sem ponovno postal DP. Konec marca sem kot zakljucek priprav na 100 milj Istre nastopil še na Škofjeloškem trekingu in tudi na cestnem Ultra Maratonu Zagreb -Čazma 61km kjer sem moral priznati premoč Robert Radojkovic. Ker je letos SPP tako aktualna je padla odločitev, da še enkrat poskusim preteči 600 km po Slovenski Planinski Poti. Ob tej priložnosti še enkrat Čestitam Triler Klemnu in suportu za težko ponovljiv dosežek !!!

Predvidoma pričnem v petek 28. Aug. 6.00 h v Mariboru v kolikor bo vremenska napoved ugodna. Cilj je ponovno zbrati druščino gorskih tekačev s katerimi bomo druzno skupaj premagovali razdalje na SPP. Želim si Srečno in brez poškodb priteči v Ankaran. Če bi pa lahko tudi izboljsal čas Klemen Triler -ja se pa tudi nebi branil.

Zato Vas vse ki želite kak delček SPP poti preteči z menoj Dobrodošli. Obljubim da se bomo imeli Super. Vnaprej Najlepša Hvala za prijetno družbo.

Marjan Zupančič

Marjan Zupančič | Gorski tek za vse | Tek za vse | Turni.si

Share This Story

Get our newsletter